siguranța individuală a vătămării (acoperirea automată)

răul privat este o formă distinctă de acoperire a automobilelor, care este cea mai eficientă în țările americane vizate. Acest tip de acoperire a automobilelor are unele avantaje și dezavantaje predominante. Cel mai mare beneficiu pe care îl are această acoperire auto este adevărul că pentru cei care intră într-un accident de autovehicul, asigurătorul dvs. trebuie să plătească pentru daunele cauzate de autovehicul, fără să aibă în vedere cine a provocat accidentul. Această asigurare auto este similară cu compensarea prejudiciului, bazându-se pe statul dvs. dacă sunteți acoperit sub această asigurare, întreprinderea trebuie să plătească pentru alte daune de daune și nu mai este doar automobilul.

Unii plătesc o parte din facturile științifice, în timp ce alții plătesc organizației tale o sumă de 5.000 de dolari, care de cele mai multe ori ajută întreprinderea dvs. de afaceri să vă păstreze locul de muncă deschis până când vă vindecați. Fiecare stat este distinct și va trebui să obțineți o listă a acuzațiilor pe care corporațiile de acoperire le vor îmbrăca atunci când intră într-un accident. Pentru multe victime ale daunelor, acest tip de asigurare le-a permis libertatea monetară după ce a produs un prejudiciu pentru a depune o vătămare a daunei către inculpat pentru a obține despăgubiri. Atâta timp cât asigurarea științifică și asigurarea pentru autovehicule plătesc daunele decât sunt în măsură să plătească după despăgubiri, ceea ce le va aduce și mai mulți bani pentru recuperarea acestora.

Există unele pericole cu acest tip distinct de auto asigurare va. Cel mai mare dezavantaj pentru acest tip de acoperire a autoturismelor îl constituie primele de la lună la luna. Datorită faptului că companiile de acoperire a autovehiculelor sunt obligate să plătească, sunt obligate să plătească mai mult în fiecare lună. Cele mai multe costuri vor costa 25-100 de dolari în fiecare lună, în funcție de statul în care locuiți. Cu toate acestea, un alt dezavantaj este că în unele state această formă de acoperire automată este necesară pentru a putea obține totuși o soluție simplă pentru a ieși din a ajunge la Inscrie. Trebuie să scrieți guvernul de stat și să oferiți o explicație pentru că doriți să fiți scutiți de la acest stil de asigurare. Guvernul de stat nu va avea altă opțiune decât să vă scutească de acoperire.

Planul de autoturisme al celor dragi este mai accelerat pe mașină decât acoperirea obișnuită și vă poate determina o creștere de 30 de lire sterline lunar și auto pe înălțime din prețul de jos. Majoritatea vor cheltui 200 de dolari pe an în plus pentru acest tip de acoperire auto peste regulate. Există destul de mulți oameni care nu doresc să plătească primele suplimentare, cu toate acestea, odată ce doresc o mașină nouă și au alte cheltuieli legate de accidente, sunt foarte mulțumiți de faptul că societatea de asigurări auto este obligată să plătească. 1000 de accidente de automobile nu sunt plătite prin utilizarea organizațiilor de acoperire și cele mai multe în cazul în care acestea nu plătesc sunt foarte greu pentru a obține de numerar de la.

Pentru sute și sute de șoferi fără riscuri, acest stil de asigurare specificat și cu un preț ridicat nu este esențial, însă chiar și cei mai sigure șoferi primesc accidente și, dacă apare, este principala cauză că întreprinderea de asigurări va plăti. 1000 de șoferi din fiecare an nu primesc taxă după accidentul lor de către furnizorul lor de acoperire, care poate fi devastatoare din punct de vedere financiar. Mulți, ca și cum ar avea siguranța existenței lor, că dacă intră într-un accident și au nevoie să obțină un automobil nou nou pe care furnizorul lor de acoperire trebuie să îl plătească. Singura metodă pe care aceste corporații nu o poate plăti pentru prejudiciu este că, dacă șoferul acoperit de asigurare obișnuia să facă ceva ingerat ilegal, medicamente sau accelerarea. Ambele abordare dacă sunteți cel mai bun șofer sau acum nu va trebui să vă apropiați cel puțin de un astfel de tip de asigurare, având în vedere faptul că vă va salva zeci de mii de dolari, care vor ieși din buzunar atunci când mergeți împreună cu acoperirea generală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *